رابطه جنسی مقعدی در حال حاضر میان زوجها خیلی بیشتر از قبل رواج یافته است. ممکن است بپرسید آیا این رابطه باعث بارداری میشود یا آیا این نوع رابطه ضرر دارد. اگر خیلی خلاصه بگوییم احتمال بارداری از مقعد خیلی کم است. اما جایگزین کردن رابطه واژینال با رابطه مقعدی به منظور جلوگیری از بارداری راه حل صددرصدی نیست.
آیا رابطه مقعدی باعث بارداری میشود؟
وقتی که رابطه واژینال میان زوجها انجام میشود مایع منی از طریق انزال نزدیک سرویکس آزاد میشود. در دخول و انزال واژینال احتمال بارداری زیاد است.
در جریان رابطه مقعدی، آلت تناسلی مرد وارد کانال مقعد میشود. در صورتی که رابطه بدون کاندوم بوده و انزال در مقعد انجام شود مایع منی در مقعد جمع میشود. اگر 100 درصد مایع منی مرد در داخل سوراخ مقعد انزال شود احتمال بارداری تقریبا صفر است. علت آن است که مقعد با هیچ کدام از اندام تناسلی ارتباط ندارد.
اما اگر مقداری از مایع منی انزال شده در مقعد از آن خارج شده و وارد واژن شود احتمال بارداری وجود دارد، چون مایع منی میتواند از طریق واژن وارد سرویکس شده و سپس تخمک را بارور نماید.
ممکن است همه مایع منی در مقعد ریخته نشده و مقداری از آن وارد واژن گردد. در این احتمال باردار شدن وجود دارد. به همین دلیل رابطه مقعدی بدون کاندوم راه حل جلوگیری از بارداری نیست.
آیا رابطه مقعدی ضرر دارد؟
رابطه جنسی که با رابطه واژینال شروع شده و سپس با رابطه مقعدی ادامه پیدا میکند علاوه بر خطر بارداری خطر عفونت را هم در پی دارد.
آیا احتمال بارداری با پیشاب وجود دارد؟
بله ممکن است بارداری با با پیشاب اتفاق بیفتد البته احتمال آن کم است. پیشاب مقداری ترشح است که در ابتدای حالت نعوظ مرد از آلت تناسلی او خارج میشود. اگر تصمیم دارید در یک رابطه، هم رابطه مقعدی و هم واژینال داشته باشید برای جلوگیری از عفونت استفاده از کاندوم توصیه میشود.
برای کسانی که از عارضه نادر ناهنجاری مقعدی (cloacal malformation) رنج میبرند شانس بارداری از طریق رابطه مقعدی وجود دارد. در این بیماری که از هر 50000 نفر خانم یک نفر دچار آن است، مقعد، واژن و مجرای ادراری با هم ارتباط دارند. به عبارت دیگر مایع منی که وارد مقعد میشود میتواند به رحم رسیده و باعث بارداری شود. خوشبختانه این بیماری معمولا به سرعت شناسایی شده و بعد از تولد درمان میشود.
رابطه جنسی مقعدی محافظت نشده و بیماریهای آمیزشی
نه تنها رابطه مقعدی محافظت نشده برای جلوگیری مناسب نیست بلکه میتواند شما را در معرض نشر عفونت آمیزشی قرار دهد. از نظر آماری، احتمال عفونت در رابطه مقعدی محافظت نشده دو برابر رابطه واژینال محافظت نشده است. علت آن است که دیواره مقعد نازک بوده و بر خلاف پوشش واژن نمیتواند به خوبی در برابر عفونت مقاومت کند.
بدون استفاده از مواد روانساز (لوبریکانت) پوشش مقعد به آسانی پاره شده و احتمال عفونت را بیشتر میکند. بنابراین در رابطه مقعدی توصیه موکد استفاده از کاندوم برای جلوگیری از آسیب به مقعد و عفونت آن است.
بیشتر بدانید:
دلایل علاقه مردان به رابطه مقعدی و خطرات آن برای زنان
آیا در رابطه مقعدی احتمال بارداری وجود دارد؟
ثبت ديدگاه