در ماه هشتم بارداری، باید ساک وسایل مورد نیاز زایمان در بیمارستان را آماده نمایید زیرا هر لحظه ممکن است بچه به دنیا بیاید. میتوانید دو عدد ساک آماده کنید؛ یکی برای زمان زایمان و یکی برای پس از تولد فرزند.
چه چیزهایی را برای زمان زایمان همراه داشته باشیم
- کارت شناسایی، دفترچه بیمه، سونوگرافیها و آزمایشهای بارداری و به طور کلی هر مدرکی که برای بیمارستان مورد نیاز است.
- عینک. اگر عینک به چشم میزنید بهتر است آنرا نیز همراه خود داشته باشید.
- لباس حمام، لباس خواب، دمپایی، جوراب و سشوار. اینها وسایلی هستند که معمولا توسط بیمارستان در اختیار بیمار قرار داده میشود اما بعضی خانمها ترجیح میدهند از وسایل شخصی خود استفاده نمایند. در این صورت باید از قبل بررسی نمایید آیا بیمارستان اجازه استفاده از آنها را میدهد. بهتر است لباسهای شما گشاد و راحت باشد. لباسی ببرید که اگر کثیف شد برایتان خیلی مهم نباشد.
- وسایلی که به شما احساس آرامش میدهند. مثلا بالش شخصی شما (رنگارنگ باشد که با بالشتهای بیمارستان جابجا نشود). MP3 Player، تصویری فرد یا چیزی که بدان علاقه دارید و غیره.
وسایلی که همسر شما باید همراه داشته باشد
- دوربین به همراه باتری، شارژر و کارت حافظه آن. معمولا بیمارستانها اجازه نمیدهند شخصا از زایمان فیلمبرداری کنید اما عکس گرفتن و فیلم گرفتن در داخل بیمارستان منعی ندارد.
- لوازم بهداشتی
- کفش و لباس راحت
- تنقلات، کتاب و مجله برای مطالعه
- پول یا کارت اعتباری
وسایلی که باید برای بعد از زایمان همراه داشته باشید
- لباس خواب راحت
- تلفن همراه و شارژر. اگر بعد از زایمان قصد دارید خبر خوش تولد فرزند را به دیگران اعلام کنید و با دوستان و بستگان خود صحبت نمایید بهتر است فهرستی از نامهای آنها از قبل تهیه کنید تا هیچ کس از قلم نیفتد.
- تنقلات. بعد از زایمان انرژی شما تا حدود زیادی تحلیل میرود و شاید تمایل نداشته باشید فقط از غذاهای بیمارستان بخورید. بد نیست مقداری بیسکوییت، میوه تازه، پسته، گردو و بادام و غیره با خود ببرید.
- لوازم بهداشتی و آرایشی. وسایلی مثل خمیر دندان، مسواک، برس، شانه، لوازم آرایش، صابون، شامپو، لوسیون، روکش توالت فرنگی، کیف لوازم آرایش و غیره. ممکن است بیمارستان برخی از این لوازم را به شما بدهد اما شاید شما ترجیح دهید از وسایل شخصی خود استفاده نمایید.
- سوتینهای شیردهی. چه تصمیم داشته باشید به بچه از سینه خود شیر بدهید چه شیرخشک، سینههای شما به دلیل ورود شیر به آنها متورم و حساس میشوند و باید از سوتینهای مناسب استفاده کنید.
- نوار بهداشتی. برای زمانی که قرار است به منزل بروید از قبل نوار بهداشتی تهیه نمایید چون بعد از زایمان خونریزی خواهید داشت.
- کتاب مراقبتهای پس از زایمان. واضح است که پرستاران و پزشکان میتوانند به سوالات شما پاسخ دهند اما بد نیست کتابی در مورد مراقبتهای بعد از زایمان خریداری نمایید تا بعد از مرخص شدن از بیمارستان نیز بتوانید به راحتی پاسخ سوالات خود را پیدا نمایید.
- عکس سایر فرزندان. زمانی که سایر فرزندان شما به دیدار شما میآیند متوجه میشوند که شما آنها را فراموش نکردهاید و به فکر آنها نیز هستید.
- هدیه برای فرزندان بزرگتر. بهتر است هدایایی برای فرزندان بزرگتر تهیه نموده و از طرف نوزاد به آنها اهدا نمایید.
دفتر یادداشت، قلم و خودکار. خیلی خوب است که خاطرات این روزهای زیبا را یادداشت نمایید. همچنین توصیه میشود سوالات خود را در دفتر یادداشت بنویسید که وقتی پزشکان یا پرستاران به دیدن شما میآیند از آنها بپرسید. - وسایل پذیرایی از مهمانان مثل بشقاب، لیوان و چاقوی یکبار مصرف. ممکن است در زمانی که در بیمارستان حضور دارید برخی از دوستان یا بستگان به دیدن شما بیایند.
وسایلی که باید برای نوزاد به همراه داشته باشید
- صندلی ماشین یا کریر. برای حمل کودک از بیمارستان به منزل بهتر است اینها را از قبل خریداری نمایید زیرا بدون آنها رانندگی بسیار مشکل است.
- لباس بیرون. حتما باید لباس مناسب برای بیرون رفتن نوزاد را با خود بیاورید؛ مثلا کلاه و جوراب مناسب نوزادی تا بچه سرما نخورد. همچنین رنگ و طرح لباس نیز برای عکس و فیلم گرفتن از او خیلی مهم است.
- پتو و پتوی دورپیچ. زمانی که در بیمارستان هستید پتوی مناسب بچه به شما داده میشود اما هنگام خروج از بیمارستان برای جلوگیری از سرما خوردگی نوزاد باید پتوی مناسب را دور او بپیچید.
چه چیزهایی را نباید با خود به بیمارستان ببرید
- پول بیش از مقدار مورد نیاز و وسایل قیمتی
- دارو
- تنقلات بیش از نیاز، زیرا جابجایی وسایل در بیمارستان برای شما مشکل است.
بیشتر بدانید:
روشهای نزدیکی در هفته آخر بارداری و تاثیر نزدیکی بر زایمان
ثبت ديدگاه